Zamiast spiworu statyw możesz zabrać
MRU w jeden dzień - 20.08.2011 r.
Re: MRU w jeden dzień - 20.08.2011 r.
Powinna być
wolę się lepiej wyspać niż nadźwigać 
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
A czy mogę prosić na priv, czy mail telefon do któregoś z kolegów, tak awaryjnie 
Z góry dziękuję
Z góry dziękuję
Prawdopodobnie odpadnie nam jedna osoba, a mianowicie mój kolega
. Ewing, będziesz miał jedno miejsce wolne. Pozwolę sobie zaproponować by wskoczył w to miejsce Salamon. Co Panowie na to?
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Zapraszam
Dla mnie najważniejsze żeby był komplet w samochodzie
Ewing pisze:Zapraszam
żeby taniej paliwko wyszło
Panowie, ja już zakupy zrobiłem na śniadanie
Miho: mam nadzieję, że jakiś wiejski sklepik w Boruszynie jest. Patrząc na googlach mapach to będziemy mieli do MRU blisko, do wejścia jak i różnych innych ciekawych obiektów bliziutko, np Kęszyca Leśna
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Co do sklepiku, to zaraz obok pałacyku jest sklepik sieci ABC. One są dość długo otwarte, więc z zakupami nie powinno być większych problemów. Pamiętać ludzie o latarkach (4 godziny pod ziemią) i ubiorze stowarzyszeniowym (czarna koszula, legitymacja na szyję i nalepka na furę
)
Miho pisze:Pamiętać ludzie o ubiorze stowarzyszeniowym (czarna koszula, legitymacja na szyję i nalepka na furę)
obowiązkowo !!
Wycieczka bardzo udana, ukłony dla organizatorów. Niby pod ziemią ok. 9 km, ale w kość dało. Ale zdecydowanie było warto, szkoda, że nie mogłem z Wami całego programu zrealizować. W końcu ogarnąłem fotki, wkrótce się dorzucę do fotorelacji.
Na marginesie link dla pytających o moją latarkę - to jest to: http://www.dealextreme.com/p/tank007-tk ... 2-aa-18626 (w opisie jest błąd-na 2xAA ma 160 lumenów, tylko przypadkiem nie przepłacajcie na Allegro
)
Na marginesie link dla pytających o moją latarkę - to jest to: http://www.dealextreme.com/p/tank007-tk ... 2-aa-18626 (w opisie jest błąd-na 2xAA ma 160 lumenów, tylko przypadkiem nie przepłacajcie na Allegro
- szczypawka
- brak
- BYDZIAK 1958
- brak
Zanim moje stare oko zaskoczyło, pierwsze skojarzenie było: "Bursztynowa komnata" 
- szczypawka
- brak
Byliśmy w tym samym czasie na MRUczku, Wy spaliście u Kędryny w Boryszynie, a my na PzW 724. Spotkaliśmy się na GDR, szliście na Północ jak się nie mylę, (zapewne widzieliście Perłę MRU) a my na pętlę boryszyńską, sprzątaliśmy całą drogę GDR z Henriha do PZW NORD (OB 2591.)