Zapraszamy na zwiedzanie Koronowa
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
Re: Zapraszamy na zwiedzanie Koronowa
Do tej pory przez Koronowo przejeżdżałam tylko rowerem, nie zatrzymując się dłużej nigdzie poza mostami kolejowymi. Teraz jednak miałam okazję poznać historię i wiele walorów tego miasta. Wycieczka była bardzo przyjemna
Podobnie jak poprzedniczka zamierzam się tam wybrać ponownie, ale już z własnym planem odkrywania tajników miasta 
Lidka pisze:Naprawdę warto się tam wybrać, ja na pewno wrócę pochodzić własnymi ścieżkami..
Uważam, że takie wycieczki powinny odbywać się co jakiś czas. Część osób pewnie nie mogła przyjechać w tym terminie, więc dajmy szansę wybrania się niebawem. Ja z miłą chęcią wybiorę się jeszcze raz. Jestem za tym, by do Szlaku Cysterskiego w plan wycieczki wpisać obowiązkowo dwa mosty i cmentarz przy jednym z nich. W czerwcu kolejny wypad?
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Jestem całkowicie za! Niedługo podobnież na starym rynku w Koronowie mają zacząć się prace rewitalizacyjne - wykopki przy okazji dostarczą na pewno kolejnych ważnych informacji na temat miasta.
A ponadto - w naszych okolicach jest wiele różnych miejsc wart zwiedzenia w taki sposób, jak była zorganizowana wycieczka do Koronowa.
A ponadto - w naszych okolicach jest wiele różnych miejsc wart zwiedzenia w taki sposób, jak była zorganizowana wycieczka do Koronowa.
Prywatna Kopalnia Pomysłów
musicie troszkę poczekać
ale macie coś na zachętę, niech będzie to zapowiedź fotorelacji
ale macie coś na zachętę, niech będzie to zapowiedź fotorelacji
- Załączniki
-
- _MG_9336.JPG (141.99 KiB) Przejrzano 2549 razy
-
- _MG_9411.JPG (133.72 KiB) Przejrzano 2555 razy
-
- _MG_9486.JPG (212.35 KiB) Przejrzano 2550 razy
-
- _MG_9492.JPG (149.75 KiB) Przejrzano 2546 razy
-
- _MG_9502.JPG (185.18 KiB) Przejrzano 2550 razy
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown