Wojtek Mąka pisze:git, tyle że GD z tego okresu - tak jak i później - już były kamuflowane, co zreszta widać na focie.
Wojtek

horn3t pisze:Wojtek Mąka pisze:git, tyle że GD z tego okresu - tak jak i później - już były kamuflowane, co zreszta widać na focie.
Wojtek
Przepraszam ale nie rozumie tego co napisałeś
 GD to powszechnie używany na zachodnich forach skrót od Grossdeutschland. Chodzi po prostu o to, że od momentu starcia na Łuku Kurskim pantery GD już miały kamuflaż (zielone nieregularne plamy), delikatny, ale miały
 GD to powszechnie używany na zachodnich forach skrót od Grossdeutschland. Chodzi po prostu o to, że od momentu starcia na Łuku Kurskim pantery GD już miały kamuflaż (zielone nieregularne plamy), delikatny, ale miały  A mnie się wydawało, że Twoja jest cała w DG (Dunkelgelb)
 A mnie się wydawało, że Twoja jest cała w DG (Dunkelgelb)  Oświetlenie chyba miałem słabe...
 Oświetlenie chyba miałem słabe...  wszystko jasne, kamuflaż jest jak na oryginale delikatny, choć model nie przedstawia wiernie pojazdu z pierwszego zdjęcia bo nie chciałem tak mocno go  poniszczyć.
  wszystko jasne, kamuflaż jest jak na oryginale delikatny, choć model nie przedstawia wiernie pojazdu z pierwszego zdjęcia bo nie chciałem tak mocno go  poniszczyć. 
 Szkoda ze nie mam fotek - byłby godny przeciwnik dla Twojego modelu
 Szkoda ze nie mam fotek - byłby godny przeciwnik dla Twojego modelu