aleks pisze:Oooo, co za dużo, to niezdrowo
Wiedziałam że tak będzie, ale zawsze warto próbować

aleks pisze:Oooo, co za dużo, to niezdrowo

bunkier pisze:Jak myślicie, czy przyjął by się dział pod nazwą "Bydgoski PRL" ?
 Na moje jak najbardziej taki dział powinien istnieć. Bądź co bądź w mieście zachowało się wiele śladów PRLu i to nie tylko w postaci bloków...
   Na moje jak najbardziej taki dział powinien istnieć. Bądź co bądź w mieście zachowało się wiele śladów PRLu i to nie tylko w postaci bloków... Myślałem też o pamiątkach papierowych, porcelanowych, płóciennych, z metalu i brązu
 Myślałem też o pamiątkach papierowych, porcelanowych, płóciennych, z metalu i brązu  oczywiście wszystko związane z Bydgoszczą.
 oczywiście wszystko związane z Bydgoszczą.

4. Pisząc nową wiadomość - sprawdź czy wnosi ona coś do dyskusji oraz czy nie odbiega ona od tematu wątku. Niemile widziane jest pisanie postów w stylu "zgadzam się" i koniec lub powtarzanie argumentów.
 , żeby nie zagracać wątków.
 , żeby nie zagracać wątków.Hrab pisze:...serwer BSMZ powinien dostać wsparcie, żeby zasoby były gromadzone i archiwizowane na nim wprost, wraz ze zdjęciami jako wartość miasta, czy regionu.

Hrab pisze:Np. kilku forumowiczów po kolei pisze pochwały ciekawego tekstu, czy zdjęć i nic nie dokłada do tego. Rozumiem pochwalić kogoś łącząc z dopisaniem czegos jeszcze na temat.
To Ty aż taka stara jesteś?