Truck & bus show 2012

Zdjęcia z imprez, wyjazdów, spotkań, itp.
Awatar użytkownika
BYDZIAK 1958
brak

Truck & bus show 2012

Post autor: BYDZIAK 1958 »

Wczoraj i dzisiaj na terenie Zawiszy jest "truck & bus show 2012". Niemal przypadkiem się tam znalazłem. Było sporo różnych ciężarówek, stoisk, muzyka na żywo... Było to ok 18-stej. 'Chłopaki grali mocnego rocka. Ale nigdzie nie zauważyłem jakiegoś napisu z nazwą zespołu...

Pośród 'ciągników siodłowych' i dźwigów, była taka oto 'piramida'. :D

Obrazek

Zauważyłem też taki oto zabytek:

Obrazek

Nie miałem ze sobą aparatu. Te dwie fotki zrobiłem telefonem. Być może GrapHite, którego tam spotkałem, dorzuci tu co nie co... :D
Awatar użytkownika
GrapHite
BSMZ Bunkier

Re: Truck & bus show 2012

Post autor: GrapHite »

przyłapany :D

Obrazek

Obrazek

Ogólnie najlepiej z tej imprezy wypadła parada. Troszkę mało miejsa na taką imprezę ale te sprzęty to przyjechały (z regionu Polski) robiły wrażenie. Zwłaszcza kiedy wszystkie na raz zaczęły "trąbić" Wieczorem w sobotę była impreza podczas której większość aut wlączyła światła sygnalizujące (koguty) i było naprawdę fajnie.
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
BYDZIAK 1958
brak

Post autor: BYDZIAK 1958 »

Ale 'pokrzywiło' tego 'przyłapanego'... :D :D :D
Awatar użytkownika
GrapHite
BSMZ Bunkier

Post autor: GrapHite »

więcej zdjęć znajdziecie na moim fotoblogu
sorry ale nie mam czasu na mozolne kopiowanie linków tutaj na forum :-(
żałuję, bo przez forum przewija się naprawdę wiele ciekawych osób, a na blog zapraszam bo tam nie ma żadnej "komercji" czy reklamy więc spokojnie wchodzić :)
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
ODPOWIEDZ