Izba Tradycji Kolejnictwa? Co dalej?
Izba Tradycji Kolejnictwa? Co dalej?
"Cudze wiedzieć rzeczy ciekawość jest, a swoje potrzeba"
Andrzej Maksymilian Fredro
Andrzej Maksymilian Fredro
Re: Izba Tradycji Kolejnictwa? Co dalej?
szału idzie dostać po przeczytaniu takiego "newsa"
Spółka PKP Dworce Kolejowe powinna mieć taką salę (powinni się cieszyć z tego, że ktoś chce takie rzeczy pokazywać), przecież to dla ludzi. PKP jest chyba dla ludzi tak? To za trudne do zrozumienia dla mnie...
Spółka PKP Dworce Kolejowe powinna mieć taką salę (powinni się cieszyć z tego, że ktoś chce takie rzeczy pokazywać), przecież to dla ludzi. PKP jest chyba dla ludzi tak? To za trudne do zrozumienia dla mnie...
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
-- sobota, 8 wrz 2012, 09:18 --
Znalezione info:
BTPK siedzi w tej chwili "na walizkach" i chyba sami do końca jeszcze nie wiedzą co dalej z Izbą.
Mają otrzymać pomieszczenie na terenie stacji Bydgoszcz Wschód.
Dzisiejsza Gazeta Wyborcza również o tym napisała. Na stacji Bydgoszcz Wschód Dworce Kolejowe mogą wynająć stowarzyszeniu salę za 430 zł miesięcznie. No, ale sponsora trzeba znaleźć...
- BYDZIAK 1958
- brak
Przeglądając swoje stare, 'nieprzeczytane', natrafiłem na to 'pytanie'...
'Nową' siedzibę mają w tej części dawnego Browaru Otto Leue. Wejście, (zrobione, nowe), jest pod tą widoczną reklamą Tesco.
'Nową' siedzibę mają w tej części dawnego Browaru Otto Leue. Wejście, (zrobione, nowe), jest pod tą widoczną reklamą Tesco.
krajan pisze:![]()