Problemy z forum
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Problemy z forum
Może jest ktoś na forum, kto bawi się w administrację na jakimś innym forum i ma pojęcie z czym związany może być poniższy problem i jak go naprawić?
Otóż na forum do tej pory działał link po wciśnięciu którego można było przenieść się bezpośrednio na naszą stronę internetową.
"Bydgoskie Stowarzyszenie Miłośników Zabytków "BUNKIER" - zapraszamy na naszą stronę WWW"
Ostatnio coś się popsuło i zamiast na stronę przenosi na pusty adres viewforum.php?f=44
W ustawieniach w panelu administracyjnym jest wpisane prawidłowe przekierowanie na stronę http://www.bsmz.org
To samo spotkało link przekierowujący użytkowników na stronę Projekt o Przeszłości dla Przyszłości
Otóż na forum do tej pory działał link po wciśnięciu którego można było przenieść się bezpośrednio na naszą stronę internetową.
"Bydgoskie Stowarzyszenie Miłośników Zabytków "BUNKIER" - zapraszamy na naszą stronę WWW"
Ostatnio coś się popsuło i zamiast na stronę przenosi na pusty adres viewforum.php?f=44
W ustawieniach w panelu administracyjnym jest wpisane prawidłowe przekierowanie na stronę http://www.bsmz.org
To samo spotkało link przekierowujący użytkowników na stronę Projekt o Przeszłości dla Przyszłości
Re: Problemy z forum
Naprawiłem
Dostałem taką wiadomość:
Witam. Gdy chcę się zarejestrować na forum Bunkru pokazuje mi się takie coś:
Błąd ogólny
Could not open socket
Teraz powinno już być OK. Błąd nie powinien się pojawiać.
Po ostatnich zmianach graficznych i technicznych przestało działać górne okienko wyboru "aktywne wątki" . Korzystam z okienka filtra "nieprzeczytane posty" ale ono powoduje znikanie z listy tego co przeczytałem - prawidłowo. Jak chcę jednak do czegos wrócić, to powinienem skorzystać z "aktywne wątki", a tam czarne tło i żadnych pozycji. Pozostaje pamięć i "szukaj".
Zalogowany ma jeszcze filtr "nowe posty" ale niezalogowany nie ma go aktywnego i pozostaje z tym problemem znikania przeczytanych postów.
Zalogowany ma jeszcze filtr "nowe posty" ale niezalogowany nie ma go aktywnego i pozostaje z tym problemem znikania przeczytanych postów.
Ja również jestem zdegustowany brakiem aktywnych wątków 
Funkcja "Aktywne wątki" została poprawiona i od dzisiaj działa prawidłowo.