Poniżej kilka fotek z wylotu. Wybaczcie jakość,może kiedyś dorobię się lepszego sprzętu

rano były trzy wyloty Antkiem ze skoczkami. Pamiętam zimno było
  rano były trzy wyloty Antkiem ze skoczkami. Pamiętam zimno było   a ich grzała pewnie adrenalinka
 a ich grzała pewnie adrenalinka  
Artek82 pisze:W pamiętny wtorek 3.05 gdy była bitwa na Zawiszyrano były trzy wyloty Antkiem ze skoczkami. Pamiętam zimno było
a ich grzała pewnie adrenalinka

Nie no, wspomnienia jak żywe. Tego dzieciaka nie kojarzę
 Nie no, wspomnienia jak żywe. Tego dzieciaka nie kojarzę   Ja też zawsze z kimś przychodziłem, ale ten osobnik zdecydowanie nie jest z "mojej grupy"
 Ja też zawsze z kimś przychodziłem, ale ten osobnik zdecydowanie nie jest z "mojej grupy"   Wychodzi na to że nie tylko "Biedaszkowskie" dzieciaki tam do was przychodziły
 Wychodzi na to że nie tylko "Biedaszkowskie" dzieciaki tam do was przychodziły  
  to byłby mój najlepszy urlop
 to byłby mój najlepszy urlop  

To juz druga fotka na której widzę naszą najstarszą Wilgę w fabrycznym malowaniu
 To juz druga fotka na której widzę naszą najstarszą Wilgę w fabrycznym malowaniu  Szkoda że ten samolot można oglądać już tylko na fotografiach, bo zapewne w tym roku odjedzie na ciężarówce
 Szkoda że ten samolot można oglądać już tylko na fotografiach, bo zapewne w tym roku odjedzie na ciężarówce