Azor z ul. Ludwikowo
Moderator: krajan
- BYDZIAK 1958
- brak
Re: Azor
Spore miał mieszkanko. Weranda i sypialnia... Pewnie w pobliżu stawu, z sąsiedniej zagadki... 
Jeżeli 1,5km(w linii prostej) odległości to sąsiedztwo - to tak, buda jest w pobliżu stawu 
- BYDZIAK 1958
- brak
^^^ Bo ta trawa jest taka podobna... 
Podpowiem że to blisko Bydziakowych stron (aktualnych chyba) 
- paschendaele
- brak
może ktoś wrzucić więcej zdjęć z tego miejsca?
najlepiej od strony bramy..
bo chyba tego miejsca szukałam.. pamiętam, że kiedyś przejeżdżałam jakąś drogą tylko niestety nie pamiętam nic dokładnie jak i gdzie jechałam.. pamiętam tylko widok budynków i samą bramę
bo chyba tego miejsca szukałam.. pamiętam, że kiedyś przejeżdżałam jakąś drogą tylko niestety nie pamiętam nic dokładnie jak i gdzie jechałam.. pamiętam tylko widok budynków i samą bramę

Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
paschendaele pisze:może ktoś wrzucić więcej zdjęć z tego miejsca?
Wrzuciłem na blog:
http://opuszczonebydgoszcz.blogspot.com ... -2013.html