pomieścimy się, będzie kulturka

wichura pisze:Misia, a Ty kłopoty ze snem masz, że o 5.00 na Bunkrze siedzisz?

Edelweiss pisze:krajan pisze:U nas jest miejsce, jak się zdecydujesz dołączyć daj znać
Melduję pełną gotowość!

Misia pisze:Kinga chciała, nie ja
 Albo wysłał zapytanie do Przeworska (dobrze piszę, MIsiu?)
 Albo wysłał zapytanie do Przeworska (dobrze piszę, MIsiu?)  ?
  ? , ale miałem szczęście spotkać się z Robertem wieczorem i chyba się on nie pogniewa, że przytoczę jego słowa, że nie jadąc z Wami dużo tracę i mam czego żałować. Wiecie, mimo tego, że zmieniły mi się plany (ale nie narzekam, bo to przyjemne z pożytecznym) to cały czas mam w sobie wielki żal, że nie zobaczę Brożka i Krzyskowic (tym razem!) bo nastawiałem się na ten wyjazd od dawna. I radość i frajda z powodu tego, gdzie będę miesza się z żalem, ze omija mnie piękna wyprawa w sympatycznym towarzystwie (No to teraz Wam tak namaśliłem, że musicie wrócić zadowoleni)
 , ale miałem szczęście spotkać się z Robertem wieczorem i chyba się on nie pogniewa, że przytoczę jego słowa, że nie jadąc z Wami dużo tracę i mam czego żałować. Wiecie, mimo tego, że zmieniły mi się plany (ale nie narzekam, bo to przyjemne z pożytecznym) to cały czas mam w sobie wielki żal, że nie zobaczę Brożka i Krzyskowic (tym razem!) bo nastawiałem się na ten wyjazd od dawna. I radość i frajda z powodu tego, gdzie będę miesza się z żalem, ze omija mnie piękna wyprawa w sympatycznym towarzystwie (No to teraz Wam tak namaśliłem, że musicie wrócić zadowoleni)krajan pisze:Spłoszyłaś wichurę, w takim wypadku jedziemy w czwórkę i w sobotę z rana gdzieś z okolic domu Cię zabierzemy

Edelweiss pisze:krajan pisze:Spłoszyłaś wichurę, w takim wypadku jedziemy w czwórkę i w sobotę z rana gdzieś z okolic domu Cię zabierzemy
Mam czekać przy stacji benzynowej czy gdzieś dalej?

MAREK pisze:witam dotarliście do domu?