Brożek/Krzystkowice D.A.G.- wyjazd na dwa dni
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
Re: Brożek/Krzystkowice D.A.G.- wyjazd na dwa dni
Melduję powrót do domu w jednym kawałku 
Podziękowania dla BSMZ za organizacje i kontakt wielki szacun dla Jarka za prezentacje przy obiektach. Dzieki temu udało się rozwiązać kilka tajemnic fabryki, a to dla nas bardzo ważne.
Macio podeślij artykuł o kolei kaspod5@gmail.com
Macio podeślij artykuł o kolei kaspod5@gmail.com
Witam Was wszystkich !
To ja byłem z Wami w Brożku i Krzystkowicach
Bardzo fajna ekipa, bardzo fajny i udany wyjazd. Chętnie bym tam wrócił jeszcze z Wami. Do zobaczenia niebawem mam nadzieję 
pozdrawiam
To ja byłem z Wami w Brożku i Krzystkowicach
pozdrawiam
Marcinie: dzięki Tobie udało sie nam poznać szczegóły w temacie urządzeń elektrycznych które były stosowane na odwiedzanych terenach.
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Szkoda, że nie ma żadnych większych planów rozmieszczenia urządzeń i sieci energetycznej na terenie D.A.G. Jestem przekonany, że istniała tam olbrzymia infrastruktura na bardzo wysokim poziomie technologicznym 
MAREK pisze:Macio podeślij artykuł o kolei kaspod5@gmail.com
Poproszę o wiadomość na prv, dla kogo jeszcze skan artykułu ze "Świata Kolei" opisującego normalnotorową sieć bocznic zakładowych fabryki w Brożku (wprawdzie autor myli się tam np. co do umiejscowienia elektrociepłowni, tym nie mniej uważam iż warto go przeczytać).