Opuszczone korty tenisowe obok stadionu Polonii
Moderator: krajan
Opuszczone korty tenisowe obok stadionu Polonii
Gdzie ona? Co z niej można było oglądać?
- Załączniki
-
- DSC22894.jpg (126.82 KiB) Przejrzano 5397 razy
Re: Opuszczona trybuna
może tenis ziemny? 
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Pierwsza część odgadnięta, teraz czas na drugą 
Nie napiszę odpowiedzi 
Poczekamy na innych.
Poczekamy na innych.
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Te krzesełka to miejsca dla vipów.
- paschendaele
- brak
vipy do kibole 
bo zdemolowali sobie ławeczki
bo zdemolowali sobie ławeczki
To miejsce już nie istnieje, więc nie szukajcie. Już niedługo nad tym miejscem będzie można jeździć ale tylko samochodem, rowerem nie, chodzić też nie będzie można, tylko auta 
Krajan: już wiem gdzie to
GrapHite pisze:To miejsce już nie istnieje, więc nie szukajcie. Już niedługo nad tym miejscem będzie można jeździć ale tylko samochodem, rowerem nie, chodzić też nie będzie można, tylko auta
myliłem się
Za szybko napisałeś
Miejsce istnieje, zdjęcia zrobiłem parę dni temu.
Może na terenie Poloni?
No tak. Myślałem że są w lepszym stanie...
Reszta fotek:
http://opuszczonebydgoszcz.blogspot.com ... -2013.html
Te korty są obok Powstańców Wielkopolskich, były tam 3 kryte boiska i jedno niekryte.
http://opuszczonebydgoszcz.blogspot.com ... -2013.html
Te korty są obok Powstańców Wielkopolskich, były tam 3 kryte boiska i jedno niekryte.

Tak, to korty obok stadionu Polonii