Moim zdaniem rangi nie mają sensu (zwłaszcza za ilość postów), chyba, że ustawimy rangi specjalne, które będą nadawane za konkretne zasługi (pomoc stowarzyszeniu, udzielanie się na forum - w sensie fachowych informacji, itp.)
Zerknąłem właśnie na sam dół strony głównej i zauważyłem liczbę 399... Czyli pewnie lada chwila, pojawi się tutaj nowy użytkownik, z okrągłym numerem 400! ...I tak sobie pomyślałem, że warto to odnotować. Choć nie wiem czy to jest właściwe miejsce.
^^^ No ale to jeszcze trochę potrwa. A teraz właśnie pojawił się okrągły '400' ( kamil778) Szkoda, że nie zwróciłem uwagi na swój numer, gdy stawiałem tu pierwszy krok...
BYDZIAK 1958 pisze:^^^ No ale to jeszcze trochę potrwa. A teraz właśnie pojawił się okrągły '400' ( kamil778) Szkoda, że nie zwróciłem uwagi na swój numer, gdy stawiałem tu pierwszy krok...
^^^ Tak, czy siak, gdybym tak nie zwlekał, to miałbym zaszczyt być np. 'ćwierć tysięcznym'...
Ewing pisze:Nie przywiązywałbym wagi do tych numerków ponieważ co jakiś czas robimy porządki na forum i zwłaszcza te wyższe numery potrafią się znacznie zmienić