Mikroskop
Mikroskop
Hejka szukam porady - dobrze mi doradziliście z "wykrywką" więc i teraz szukam tu dobrej rady.
Do rzeczy - mój młody chciałby na urodziny - już w styczniu - mikroskop
w markecie są ale to raczej zabawki i chyba się nie skuszę
na allegro można znaleźć najróżniejsze wersje - ale nie mam pojęcia na co w takim wypadku zwrócić uwagę
czy ktoś może pomóc doradzić ?
może to również być coś używanego np. z jakiejś wyprzedaży z laboratorium
Do rzeczy - mój młody chciałby na urodziny - już w styczniu - mikroskop
w markecie są ale to raczej zabawki i chyba się nie skuszę
na allegro można znaleźć najróżniejsze wersje - ale nie mam pojęcia na co w takim wypadku zwrócić uwagę
czy ktoś może pomóc doradzić ?
może to również być coś używanego np. z jakiejś wyprzedaży z laboratorium
"Wypadek to dziwna rzecz. Nigdy go nie ma, dopóki się nie wydarzy" - Kubuś Puchatek
Re: Mikroskop
Dobrze kolega zrobił nie kupując w markecie, bo to najczęściej szajs. Ja również chciałem kupić mojemu dzieciakowi, ale te z marketu, wszystkie miały wady szkieł i nie dało się uzyskać należytej ostrości, że nie wspomnę o jakości wykonania.
Widziałem kiedyś dość porządny mikroskop w sklepie optycznym na ul.Gdańskiej, na przeciwko Drukarni, aczkolwiek przyznam że to było kilka lat temu.
Widziałem kiedyś dość porządny mikroskop w sklepie optycznym na ul.Gdańskiej, na przeciwko Drukarni, aczkolwiek przyznam że to było kilka lat temu.
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Zastanów się nad mikroskopem elektronicznym - tzn takim, który można podłączyć pod kompa.
Zależy ile chcesz oczywiście wydać.
Zależy ile chcesz oczywiście wydać.
na ten prezent składamy się rodzinnie więc pewnie tak do 500 zł
a te elektronowe to tylko do komputera czy mają też zwykłe okulary ?
a te elektronowe to tylko do komputera czy mają też zwykłe okulary ?
"Wypadek to dziwna rzecz. Nigdy go nie ma, dopóki się nie wydarzy" - Kubuś Puchatek
Kup od turasów małego Niemca i będzie mikroszkop 
Wole coś ( kogoś ) z Azji !!!!