Zdjęcia robiłam z sąsiedniego podwórka, niestety pod słońce. Udało mi się bez problemu wejść na właściwe ale zrobił się problem ponieważ miejsce należy do piekarni i zwrócono mi uwagę ze należy mieć zgodę od szefostwa na fotki. Niestety nie mogłam znaleźć pani prezes.
Żuraw 2
Żuraw 2
Znalazłam jeszcze jeden żuraw i to czynny. Pod żurawiem jest coś w rodzaju balkonu z otwierana podłogą. Widać bloczki i takie tam inne ustrojstwa. Myślę że żuraw służy do wciągania maki na górę.
Zdjęcia robiłam z sąsiedniego podwórka, niestety pod słońce. Udało mi się bez problemu wejść na właściwe ale zrobił się problem ponieważ miejsce należy do piekarni i zwrócono mi uwagę ze należy mieć zgodę od szefostwa na fotki. Niestety nie mogłam znaleźć pani prezes.

Ostatnio zmieniony sobota, 20 cze 2009, 12:58 przez Lidka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Re: Żuraw 2
Gdzie dokładnie można go obejrzeć?
Dlaczego to pierwsze zdjęcie zrobiło się takie malutkie???
Bocianowo, chyba ulica Kaszubska, piekarnia szkolna.
Lidka pisze:Dlaczego to pierwsze zdjęcie zrobiło się takie malutkie???
Zdjęcie widzę że znormalniało tylko że zły adres podałam. Za dużo podwórek jednego dnia
ładne, ładne
na Londynku są piękne żurawie, oraz wspaniałe budowle z muru pruskiego.
wiktort1 pisze:ładne, ładne
nie wspomniales o "wspanialej" miejscowej ludnosci
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
oj. to jest najmniej ważne. chociaż czasem w dziwnych okolicznościach giną telefony, to fakt.
Jak ktoś chce to budynek z żurawiem jest do kupienia.
Słowa jednego gościa: "po co zdjęcia robić, od razu kupować"

Słowa jednego gościa: "po co zdjęcia robić, od razu kupować"