Lada chwila, pojawi się tutaj i dołączy pięćsetny forumowicz. Może jeszcze dziś.
BSMZ Bunkier
- BYDZIAK 1958
- brak
BSMZ Bunkier
Forum, choć stosunkowo młode, wciąż przyciąga. Ci, którym historia nie jest obojętna, stopniowo przystępują do nas, użytkowników. I myślę, że podobnie jest z większością pasjonatów, tak jak było ze mną. Ci z nich, którzy odkryją to forum, prędzej czy później dołączą do nas, dzieląc się swoją wiedzą, czy pasją.
Lada chwila, pojawi się tutaj i dołączy pięćsetny forumowicz. Może jeszcze dziś.
Re: BSMZ Bunkier
Nie dość, że 500 użytkowników to w tym miesiącu minie 5 lat od pierwszego wyświetlenia forum!
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- BYDZIAK 1958
- brak
No i pojawiła się pięćsetna osoba. Wczoraj wieczorem. 
A dziś pięćset pierwsza. Z dziwną do wymówienia nazwą.
A dziś pięćset pierwsza. Z dziwną do wymówienia nazwą.
Trzeba tej osobie uświadomić 
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
czytać skrótów nie potraficie
Tam jest napisane: arcybiskup wrocławski kubeł
Tam jest napisane: arcybiskup wrocławski kubeł
Z harcerskim pozdrowieniem
SALAMON
SALAMON
- BYDZIAK 1958
- brak
A... Bo to pewnie po łacinie. 
- BYDZIAK 1958
- brak
Dzisiaj pojawiły się dwie, 'okrągłe liczby'. 
- Załączniki
-
- Zdziś - liczby.JPG (57.08 KiB) Przejrzano 28621 razy
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Gratuluję spostrzegawczości 
- Maciej Kulesza
- brak
Byłem właśnie z Bydziakiem online na piwie. 
No to ja teraz wypije za te 4000 i 40000
- BYDZIAK 1958
- brak
Dziś, wchodząc na forum, zobaczyłem po raz pierwszy, że w tym momencie są tu tylko dwie osoby. Dołączyłem jako trzeci.
Przyznam, że zawsze wydawało mi się że jest jakiś 'automat' pokazujący minimum 5 osób. W końcu przekonałem się że tak nie jest. 
Śpiochy

Śpiochy
- Załączniki
-
- goście.JPG (29.85 KiB) Przejrzano 28477 razy
- BYDZIAK 1958
- brak
Pół roku temu, było nas pół tysiąca. Wczoraj zarejestrował się sześćset pierwszy forumowicz. (Sześćsetny zarejestrował się dobę wcześniej.)

Wizerunkowo liczba niczego sobie, tylko ilu jest w niej faktycznie aktywnych użytkowników….. .
W tym trochę statystyki:
115 użytkowników nie napisało choć by jednego posta
145 użytkowników napisało jeden post
70 Użytkowników napisało dwa posty
438 osób napisało mniej niż 10 postów
Powyżej 100 postów ma obecnie 49 użytkowników.
Najbardziej cieszy to że jest to forum tematyczne ukierunkowane na jedno miasto. Jestem dumny z tego że choć jest na ów forum (za przeproszeniem) chamstwo to jest ono niewielkich rozmiarów a wszystkie tematy naruszające regulamin są szybko neutralizowane.
Dzięki BSMZ Bunkier
115 użytkowników nie napisało choć by jednego posta
145 użytkowników napisało jeden post
70 Użytkowników napisało dwa posty
438 osób napisało mniej niż 10 postów
Powyżej 100 postów ma obecnie 49 użytkowników.
Najbardziej cieszy to że jest to forum tematyczne ukierunkowane na jedno miasto. Jestem dumny z tego że choć jest na ów forum (za przeproszeniem) chamstwo to jest ono niewielkich rozmiarów a wszystkie tematy naruszające regulamin są szybko neutralizowane.
Dzięki BSMZ Bunkier
Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
kita pisze:
Jestem dumny z tego że choć jest na ów forum (za przeproszeniem) chamstwo to jest ono niewielkich rozmiarów a wszystkie tematy naruszające regulamin są szybko neutralizowane.
Dzięki BSMZ Bunkier
To może idąc za tropem wymienisz chamów tego forum i obyś był obiektywny.
seth pisze:kita pisze:
Jestem dumny z tego że choć jest na ów forum (za przeproszeniem) chamstwo to jest ono niewielkich rozmiarów a wszystkie tematy naruszające regulamin są szybko neutralizowane.
Dzięki BSMZ Bunkier
To może idąc za tropem wymienisz chamów tego forum i obyś był obiektywny.
PANOWIE! Nie idźmy tą drogą... znów.
- BYDZIAK 1958
- brak
No to jest już tu nas 650. 
Cyfra ładna, ale 'nowi forumowicze' są jakoś mało aktywni...
Jeszcze piętnastu i będzie szansa na złapanie symbolicznej liczby...
Cyfra ładna, ale 'nowi forumowicze' są jakoś mało aktywni...
BYDZIAK 1958 pisze:No to jest już tu nas 650.
Cyfra ładna, ale 'nowi forumowicze' są jakoś mało aktywni...![]()
Facebook sprawia, że chętnie się logują niczego w zamian nie wnosząc. Może to i lepiej, bo Kicie chamów by przybyło.
- BYDZIAK 1958
- brak
Chyba najbardziej tematycznym działem dla forum, który jest magnesem dla poszukujących i pozyskiwania nowych, choćby sympatyków, jest "ZABYTKI I CIEKAWE OBIEKTY"
Pojawiła się tam właśnie okrągła liczba, najwyższa na stronie głównej forum.
Tuż za nimi, 'gonią' "FOTO ZAGADKI", które pokazują, że tego typu, że tak powiem 'rozrywka', jest równie na forum popularna.
Pojawiła się tam właśnie okrągła liczba, najwyższa na stronie głównej forum.
Tuż za nimi, 'gonią' "FOTO ZAGADKI", które pokazują, że tego typu, że tak powiem 'rozrywka', jest równie na forum popularna.

- Załączniki
-
- 10000.JPG (14.84 KiB) Przejrzano 24874 razy
Jeden temat to przynajmniej jeden post przynajmniej tak to wynika z logicznefo myślenia.
Tematów w dziale "Foto zagadki" jest 1182. zaś postów widzimy 985 wygląda na to, że piszemy w tym dziale po 0,83(3) posta do tematu
Pozdrawiam
Krzysztof
Tematów w dziale "Foto zagadki" jest 1182. zaś postów widzimy 985 wygląda na to, że piszemy w tym dziale po 0,83(3) posta do tematu
Pozdrawiam
Krzysztof
Bunkerites of Poland