Temat z kwietnia gdzie również byliśmy i sprzątaliśmy.
http://www.youtube.com/watch?v=HAXZSVl5leI

Sprzątanie Synagogi
Re: Sprzątanie Synagogi
cegła podjechał furą   

a ten Pan na końcu troszke się rozgadał i cegły już więcej nie pokazali

a ten Pan na końcu troszke się rozgadał i cegły już więcej nie pokazali

"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown

Ten Pan to Wojewoda. Cegła siedział obok niego przy stole i zajadał kiełbasę z grila.

Pewnie ze lepiej jeść kiełbasę niż bez sensu gadać  Cegła mądry chłopak.... No to ja dzisiaj IDĘ do synagogi, może jeszcze trochę kiełbasy zostało
 Cegła mądry chłopak.... No to ja dzisiaj IDĘ do synagogi, może jeszcze trochę kiełbasy zostało 
-- czwartek, 30 lip 2009, 13:59 --
Byłam wczoraj przy synagodze. Dekarze bardzo sympatyczni i rozmowni. Za miesiąc kończą kładzenie dachu. nawet znalazłam cegłę, tylko taka jakaś mało żywotna była....

Cegielnia. Piękna cegielnia ( reszta zdjęć przy odrobinie czasu i w innym dziale)
 ( reszta zdjęć przy odrobinie czasu i w innym dziale)

Cegła mądry chłopak.... No to ja dzisiaj IDĘ do synagogi, może jeszcze trochę kiełbasy zostało
-- czwartek, 30 lip 2009, 13:59 --
Byłam wczoraj przy synagodze. Dekarze bardzo sympatyczni i rozmowni. Za miesiąc kończą kładzenie dachu. nawet znalazłam cegłę, tylko taka jakaś mało żywotna była....
Cegielnia. Piękna cegielnia