Budynek denitracji wydziału TRI
Moderator: krajan
Re: extreme
Co jest tematem zagadki
A poniżej jeszcze większe extreme
- Załączniki
-
- Budynek52.jpg (230.64 KiB) Przejrzano 7461 razy
Nie to nie fer
.Czy wszystkie budynki Tobie są Znane ? ? Czy mogę cie czymś zaskoczyć ? 
Bunkra niczym w tych tematach nie zaskoczysz 
iRadek pisze:Nie to nie fer.Czy wszystkie budynki Tobie są Znane ? ? Czy mogę cie czymś zaskoczyć ?
Bunkier: był tam pierwszy przed laty, widział więcej niż my wszyscy, wie więcej niż inni. W temacie D.A.G. Farbig Bromberg nie ma szans go zagiąć
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
iRadek pisze:Czy mogę cie czymś zaskoczyć ?
Zaskoczył byś, jak byś pokazał zdjęcia tego budynku co poniżej. Był bym mocno zaskoczony że go jeszcze nie wyburzyli
jaras pisze:Bunkra niczym w tych tematach nie zaskoczysz
GrapHite pisze:Bunkier: był tam pierwszy przed laty, widział więcej niż my wszyscy, wie więcej niż inni. W temacie D.A.G. Farbig Bromberg nie ma szans go zagiąć
Bez przesady.
- Załączniki
-
- Budynekmag.jpg (179.62 KiB) Przejrzano 7356 razy
Proszę zaskoczcie mnie, oraz innych mniej zorientowanych czytelników i napiszcie co jest na fotkach i podajcie lokalizacje, gdzie to jest/było.
GrapHite pisze:iRadek pisze:Nie to nie fer.Czy wszystkie budynki Tobie są Znane ? ? Czy mogę cie czymś zaskoczyć ?
Bunkier: był tam pierwszy przed laty, widział więcej niż my wszyscy, wie więcej niż inni. W temacie D.A.G. Farbig Bromberg nie ma szans go zagiąć
ok zobaczymy
- Załączniki
-
- IMG_0224.jpg (120.5 KiB) Przejrzano 7309 razy
bunkier pisze:Co jest tematem zagadki![]()
Tak dla wiadomości
- Załączniki
-
- IMG_0249.jpg (136.26 KiB) Przejrzano 7303 razy
rower pisze:Proszę zaskoczcie mnie, oraz innych mniej zorientowanych czytelników i napiszcie co jest na fotkach i podajcie lokalizacje, gdzie to jest/było.
Moge nawet dolaczyc do zdjecia bardzo dokladne miejsce lokalizacji
A panowie z ochrony lubią zgrywać Strażników Teksasu

iRadek pisze:Tak dla wiadomości
Że niby co
Ponownie pytam: co jest tematem fotozagadki
Gdzie znajduje sie obiekt.....ale to dla Ciebie To proste..... Pytanie czy byles w Srodku ?
Czy jest jakis budynek ktorego nie widziałes w D.A.G Fabrik ?
Magazyny NCh ?
Czy jest jakis budynek ktorego nie widziałes w D.A.G Fabrik ?
Magazyny NCh ?
Budynek znajduje się na dawnym terenie TRI-Betrieb zakładów D.A.G. Fabrik Bromberg, dzisiejszy teren Nitrochemu.
W bliskiej odległości powinien być drugi taki sam budynek, numeracja z czasów D.A.G. 50 i 52. Są to budynki denitracji wydziału TRI.
Czy widziałem wszystkie budynki, pewnie tak
A tak wygląda budynek nr 52 od środka:
W bliskiej odległości powinien być drugi taki sam budynek, numeracja z czasów D.A.G. 50 i 52. Są to budynki denitracji wydziału TRI.
Czy widziałem wszystkie budynki, pewnie tak
- Załączniki
-
- Denitracja.jpg (182.01 KiB) Przejrzano 7217 razy
Ciekawe teren latami zamknięty niedostępny a w środku taka demolka.
bunkier pisze:Budynek znajduje się na dawnym terenie TRI-Betrieb zakładów D.A.G. Fabrik Bromberg, dzisiejszy teren Nitrochemu.
Czy widziałem wszystkie budynki, pewnie tak![]()
Rozumiem ze nie legalnie
Dzieki
...super foto.....Kiedys cie zagne......zagne cie
Tak się dziwnie złożyło że legalnie poruszałem się po tym terenie i również legalnie mogłem robić zdjęcia.