ZZZ z Marcinkowskiego 1
Moderator: krajan
- BYDZIAK 1958
- brak
ZZZ z Marcinkowskiego 1
Dla dociekliwych, chętnych wytyczyć linię. Miejsce, raczej trudne do odgadnięcia, więc obiekty 'celu' we widoku są rozpoznawalne. 
- Załączniki
-
- linia 1.JPG (27.81 KiB) Przejrzano 8727 razy
- BYDZIAK 1958
- brak
Re: SZZZ 2
Pewnie rzeczywiście jest za trudna zagadka. Większy widok powinien pomóc.
- Załączniki
-
- linia 2.JPG (44.09 KiB) Przejrzano 8699 razy
Bydziak nie tak szybko, wieczorem dopiero na forum wchodzę.
I zaraz z żoną będziemy odgadywać
I zaraz z żoną będziemy odgadywać

Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
- BYDZIAK 1958
- brak
^^^ Widzę, że oprócz ciebie, chyba innych takie zagadki nie interesują. Więc dam ostatnią podpowiedź i zrezygnuję z kolejnych, podobnych zagadek. 
- Załączniki
-
- linia3.JPG (82.38 KiB) Przejrzano 8632 razy
Marcinkowskiego 1?
- BYDZIAK 1958
- brak
Brawo Andrzeju.
Pewien przypadek sprawił, że mogłem tam stanąć na dachu. Teraz mogę wstawić konkretne zdjęcie do 'porównawczych'.
Pewien przypadek sprawił, że mogłem tam stanąć na dachu. Teraz mogę wstawić konkretne zdjęcie do 'porównawczych'.
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
Re: ZZZ Marcinkowskiego 1
Przenosząc do zagadek rozwiązanych zostawiam ZZZ - Zbliżenie Zostało Zrobione z