poszukuje planow u-boota
poszukuje planow u-boota
Szukam planow lodzi podwodnej u-boot z ww2 - type IIc i type VIIc
Ma ktos gdzies pod reka? moze jakis link?
Ma ktos gdzies pod reka? moze jakis link?
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Re: poszukuje planow u-boota
Budujesz U-BOOT-a?
czemu skasowales posty?? przeciez moze ktos by chcial z tamtego linku skorzystac 
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Paweł, a jesteś pewien, że autor tych planów wyraził zgodę na rozpowszechnianie ich w sieci?
Bo ja jestem pewien, że nie i w tym momencie kłania się pkt 2 regulaminu.
Bo ja jestem pewien, że nie i w tym momencie kłania się pkt 2 regulaminu.
-
Wojtek Mąka
- brak
graphite,
o VIIc jest pare polskich publikacji, nawet z obrazkami 3D, jakby co - służę książkami. Ogólnie rzecz biorąc to dość skomplikowany temat
o VIIc jest pare polskich publikacji, nawet z obrazkami 3D, jakby co - służę książkami. Ogólnie rzecz biorąc to dość skomplikowany temat
dodam, ze potrzebne sa plany by na ich podstawie zbudowac wlasny model (model wykona zawodowiec, wiec nie chodzi tu o mnie
). Wszelkiego rodzaju skany kartonowych modeli do sklejenia nie wchodza w gre. Wojtku - na pewno sie odwezwe, musze tylko jeszcze cos usalic.
ps. jesli przekonam "Pana Zawodowca" to zobaczymy jego modele (glownie czolgi) na rajdzie 5 grudnia
ps. jesli przekonam "Pana Zawodowca" to zobaczymy jego modele (glownie czolgi) na rajdzie 5 grudnia
-
Wojtek Mąka
- brak
a nie lepiej uderzyć w plastiki revella? w 1/72 mają całkiem udane VII, do tego zestawy waloryzacyjne wnetrza CMK, super blaszki Griffona, drobne przeróbki (np. otwarcie otworów przelewowych i przesunięcie kluzy kotwicznej) i masz model, któremu mało jaki robiony od podstaw dorówna.
zobacz zresztą tutaj, co mozna wycisnąc z tego zestawu
http://u-552.blogspot.com/
zobacz zresztą tutaj, co mozna wycisnąc z tego zestawu
http://u-552.blogspot.com/