BYDZIAK 1958 pisze:To prawda, że czasami mam wrażenie, że chyba nie ma tu już takiego zaciekawienia tego typu 'obrazkami' jak kiedyś...
Ale przyznam, że chodzi mi po głowie przedstawienie pewnego innego widoku obszaru śluzy II. Chciałbym w nim umieścić dawny 'domek śluzowego', o którym pisaliśmy w 'portretach ulic' (Focha).
Zastanawiam się tylko, jak by on miał wyglądać. Czy ma być podobny do tego przy ul Wrocławskiej, albo do tego który był przy śluzie III? A może jeszcze inaczej? MWS, może i Ty coś podpowiesz?
Bydziaku, muszę się z Tobą niezgodzić gdy piszesz, że nie ma tu już zaciekawienia tego typu obrazkami... Sam osobiście śledzę i wypatruję Twoich "nowości" (myślę, że inni forumowicze śmiało mogą się podpisać pod moim zdaniem

)
Jeśli chodzi o przedstawienie obszaru śluzy II. Zrób to innowacyjnie. Zaskocz nas
Natomiast jeśli chodzi o "przeróbki" o których pisze GrapHite to świetny pomysł Takie spotkanie "na żywo". Zmotywujmy go do tego
Bydziak wg mnie powinien wydać swoją książkę, w której umieściłby wszystkie swoje przeróbki np z takim tytułem:
Bydziak 1958 - pasjonat Bydgoszczy.
Ostatnio zmieniony piątek, 15 kwie 2016, 22:43 przez
Fordoniak, łącznie zmieniany 1 raz.