Żeby była jasność to jest zdjęcie aktualne. Wykonane wczoraj. Nie bądźmy jednak drobiazgowi, więc za prawidłową odpowiedź uznam podanie nazwy osiedla, na którym znajdziemy tę tablicę. Mam tylko nadzieję, że w razie niejasności nie wywołamy dyskusji dotyczącej granic administracyjnych
Prądy
Moderator: krajan
Prądy
Ponieważ odgadywanie idzie Wam nieźle to trzeba uzupełnić porcję zagadek o kolejne. Tym razem... Zadanie dla uważnych i spostrzegawczych.
Żeby była jasność to jest zdjęcie aktualne. Wykonane wczoraj. Nie bądźmy jednak drobiazgowi, więc za prawidłową odpowiedź uznam podanie nazwy osiedla, na którym znajdziemy tę tablicę. Mam tylko nadzieję, że w razie niejasności nie wywołamy dyskusji dotyczącej granic administracyjnych
- Załączniki
-
- zima.jpg (92.89 KiB) Przejrzano 9394 razy
Re: Zima nie odpuszcza
Piaski.
- BYDZIAK 1958
- brak
^^^ No nie... Pewnie bym zobaczył tu taki napis... 
jaras pisze:Piaski.
Nie
Fordon.
Słyszałem o dużym składowisku śniegu koło Łuczniczki , ale nie wiem czy były takie tabliczki
You'll Never Walk Alone
Fordon to nie jest osiedle
Ale widzę, że bardziej strzelacie niż wiecie... Zastanawiam się czy już dawać podpowiedź bo na niej będzie już coś co pozwoli zlokalizować miejsce...
No dobrze! Widzę, że potrzebna podpowiedź. Zdjęcie celowo jest małe by nie było widać nazwy ulicy. Ale i tak powinno teraz już szybko pójść 
- Załączniki
-
- śnieg.jpg (37.62 KiB) Przejrzano 9320 razy
Teraz widzę że to Miedzyń .
jaras pisze:Teraz widzę że to Miedzyń .
Nie. Ale już zaczynasz zmierzać w dobre okolice
W kierunku Łochowa.
Prądy , nie odpuszczę jechałem po tych płytach betonowych rowerem do Łochowa.
Odpowiem zatem w ten sposób... I Lisia i Candera jest na Prądach czyli jeszcze przed Łochowem i Lisim Ogonem 
Oczywiście zagadka rozwiązana! Bo tego nie napisałem wprost...