Bozena pisze:Hej, jestem tu nowai będę brała udział w rajdzie po raz pierwszy. Czy ktoś z Was będzie jechał z Bydgoszczy do Samociążka rowerem? Czy mogłabym się przyłączyć? Pozdrawiam serdecznie
Z moich informacji wynika, że tylko czterech uczestników jedzie samochodem na miejsce startu.
Na facebook (dyskusja w wydarzeniu) zaproponowałem w komentarzu wspólny dojazd z Bydgoszczy do Samociążka. Oto komentarze:
- Paweł Warlinski: No tak, dojazd do Samociążka trzeba doliczyć. Dobrym pomysłem może być spotkanie np w Rynkowie osób które jadą z Bydgoszczy. Co wy na to?
- Wojciech: Rynkowo? Trochę za głęboko w Las. Szybciej już przy zoo'lu a dla fordoniaków na początku wiązki rowerowej do Myślęcinka.
- Jarosław: Lub Rekreacyjna/Hipiczna dołączyli by kolarze z miasta.
- Michalina: Chlopaki, co sie przejmujecie? Przeciez spokojnie i 150 przejedziecie jednego dnia :p
- Łukasz: Wiadomo. Z czystej ciekawości pytałem. Im więcej, tym lepiej.
- Paweł: Łukasz, Wojciech, Jarek : Ustalcie zatem miejsce i godzinę startu z Bydgoszczy.
- Wojciech: Wyjazd z Fordonu będzie gdzieś około 7:00. Wyjazd z Myślęcinka około 7:30. a z Żołędowa w kierunku Samociążka około 8:00 Tak by mniej więcej było. Plan może ulec modyfikacji
- Jarosław: Może być pojedziemy asfaltem.
Śmiało umawiajcie się też i tutaj na forum.
Oficjalnie będzie nas około 15 osób.