Rajd szlakiem walk z 1945 roku
-
Robert Grochowski
- brak
Rajd szlakiem walk z 1945 roku
Wielkimi krokami zbliżą się termin kolejnego, styczniowego rajdu szlakiem walk z 1945 roku. Proponowany termin: 24 stycznia 2015 roku
Z tego co pamiętam, dwa razy szliśmy trasą z Bydgoszczy do Pruszcza i dwa razy z Nowej Wsi Wielkiej do Bydgoszczy. Gdzie idziemy tym razem? Proponuję głosowanie: Nowa Wieś Wielka czy Pruszcz?
Z tego co pamiętam, dwa razy szliśmy trasą z Bydgoszczy do Pruszcza i dwa razy z Nowej Wsi Wielkiej do Bydgoszczy. Gdzie idziemy tym razem? Proponuję głosowanie: Nowa Wieś Wielka czy Pruszcz?
,,Powiedziałem im również, aby nie pracowali w firmach produkujących narzędzia mordu i żeby wyrażali pogardę dla ludzi, którzy myślą, że takie narzędzia są nam potrzebne" - Kurt Vonnegut, Rzeźnia numer pięć
-
Robert Grochowski
- brak
Re: Rajd szlakiem walk z 1945 roku
Nowa Wieś Wielka
,,Powiedziałem im również, aby nie pracowali w firmach produkujących narzędzia mordu i żeby wyrażali pogardę dla ludzi, którzy myślą, że takie narzędzia są nam potrzebne" - Kurt Vonnegut, Rzeźnia numer pięć
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
Wszystko jedno, ale śnieg zamów 
Robert Grochowski pisze:Nowa Wieś Wielka
Głosowanie jest tendencyjne skoro organizator dokonał już wyboru

Czas dołączyć do Elity wycieczkowych aktywistów
Na stówe to jeszcze nie wiem czy będę mógł ale obstawiłem Pruszcz - jeszcze mnie tam nie widzieli.
A skoro oprócz celu/kierunku można wyrażać inne życzenia to dla mnie +15 do 18,9°C i przelotny deszczyk mieszany 50/50 z kwietniowym słonkiem
Na stówe to jeszcze nie wiem czy będę mógł ale obstawiłem Pruszcz - jeszcze mnie tam nie widzieli.
A skoro oprócz celu/kierunku można wyrażać inne życzenia to dla mnie +15 do 18,9°C i przelotny deszczyk mieszany 50/50 z kwietniowym słonkiem

-
Robert Grochowski
- brak
Zatem, wliczając głos Pawła, mamy na razie 3:1 dla Pruszcza. Głosowanie trwa
Według ankiety jest 9:2 dla Pruszcza.
Teraz już 10:2. Nie wiem czy będę miał czas, ale gdybym był wolny to Pruszcz wydaje się lepszym kierunkiem na ucieczkę z Bydgoszczy.
- Bukolcik
- brak
- Kontakt:
Zaznaczylem Pruszcz. Mam nadzieje ze wycieczka nie zbiegnie sie z moim styczniowym zjazdem na uczelni.
16:3 dla Pruszcza
Pruszcz
tylko z pogodą jak dwa poprzednie rajdy z NWW
tylko z pogodą jak dwa poprzednie rajdy z NWW
- Maciej Kulesza
- brak
Nie chcę się wcinać "między wódkę, a zakąskę" i mieszać w planach. Dopiero teraz przeczytałem o wycieczce Roberta.
Wiem, że planowaliście wycieczkę wcześniej. Tymczasem stowarzyszenie otrzymało zgodę na obejrzenie czegoś wyjątkowego! Każdy to widział, ale nie widział od wewnątrz...
Nikt tam nie był z aparatem, a przynajmniej nie widziałem zdjęć.
Przepraszam, że nie piszę co to. To będzie niespodzianka którą przygotowało stowarzyszenie. Jak niespodzianka to niespodzianka
Robert musi być TAM również z nami. Opowie o miejscu.
Według moich obliczeń to może być właśnie już 24 stycznia. Warto być TAM pierwszym z aparatem. Oczywiście termin niespodzianki może ulec zmianie i terminy się nie nałożą. Pogoda tu ma podstawowe znaczenie.
Wiem, że planowaliście wycieczkę wcześniej. Tymczasem stowarzyszenie otrzymało zgodę na obejrzenie czegoś wyjątkowego! Każdy to widział, ale nie widział od wewnątrz...
Przepraszam, że nie piszę co to. To będzie niespodzianka którą przygotowało stowarzyszenie. Jak niespodzianka to niespodzianka
Według moich obliczeń to może być właśnie już 24 stycznia. Warto być TAM pierwszym z aparatem. Oczywiście termin niespodzianki może ulec zmianie i terminy się nie nałożą. Pogoda tu ma podstawowe znaczenie.
-
Robert Grochowski
- brak
Przykro mi, ale data rajdu jest niezmienna. Ja na pewno wyruszam 24 stycznia do Pruszcza
- Maciej Kulesza
- brak
Robert temat dla mnie jasny.
Może uda się zmienić datę, tak aby zainteresowani mogli uczestniczyć w obu imprezach.
Wszystko zależy od pogody jak napisałem wyżej.
Pozdrawiam
Może uda się zmienić datę, tak aby zainteresowani mogli uczestniczyć w obu imprezach.
Pozdrawiam
Myślę, że tutaj najtrafniej będzie zapytać - czy organizujecie w tym roku także styczniowy marsz?
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Planuje się
Przewidywana data 27.01.2018
Więcej szczegółów niebawem.
Przewidywana data 27.01.2018
Więcej szczegółów niebawem.