Jarku, w imieniu Stowarzyszenia serdecznie dziękuję za żywą lekcję historii, a wszystkim przybyłym za wspólnie spędzony czas.
Poniżej kilka zdjęć, na których możecie się odszukać

Misia pisze:Zachęcam też do obejrzenia relacji z rajdu w Zbliżeniach
https://bydgoszcz.tvp.pl/36911641/22042018-g-2100
11 minuta 11 sekunda.

wichura pisze:A i tak nie wszystkich stać było na bilet

wichura pisze:Macio, cieszę się, że podpisy są lepsze niż moje zdjęcia
A tak poważnie to jak się podobają to się cieszę bo nieraz zastanawiam czy ktoś nie poczuje się urażony, gdyż zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy mają takie poczucie humoru jak jaAle wychodzę z założenia, że - podobnie jak ja - po wycieczce wszyscy z niecierpliwością czekają na relacje pozostałych uczestników, a jednocześnie (znów piszę za siebie) dobrze się bawili w miłym towarzystwie, więc chce się w jakiś sposób wydłużyć panującą na rajdzie atmosfere.
I ja wiem, że teraz FB, że z wstawianiem zdjęć jest na forum trochę roboty, ale mam prośbę do wszystkich, którzy coś pstrykają podczas wycieczki. Wrzucajcie też zdjęcia tutaj. Na FB potem to spada na tablicy. A tu zostaje i łatwo to odnaleźć. I widzą to nie tylko wasi znajomi, ale wszyscy, którzy to oglądają. I potem wierzcie (wiem po sobie), że pewne sytuacje sfotografowane przez nieznajomych bawią lub dają satysfakcję. P