Powrót z imprezy
Re: Powrót z imprezy
Jaki piękny tan ma ten Pan 
Wczoraj było obchodzone kiedyś dość hucznie święto
Wczoraj było obchodzone kiedyś dość hucznie święto
AERO: skąd wiesz, że z imprezy? Mam mieszane uczucia oglądając takie zdjęcia - może kiedyś Ciebie zobaczę w dwuznacznej sytuacji i wrzcuę na forum zdjęcie, które Cię ośmieszy... Uważam, że trzeba być wyrozumiałym.
ps. mam nadzieję, że ten człowiek nic nie "zbroił", a policja odprowadza go do domu
ps. mam nadzieję, że ten człowiek nic nie "zbroił", a policja odprowadza go do domu
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
GrapHite.
Wiedziałem, że się odezwiesz
To zdjęcie nie ośmiesza nikogo , bo nikogo nie widać
To zdjęcie ośmiesza całkiem coś innego.
Dodatkowo, właśnie wczoraj, jak zauważył Grzegorz , było 22 lipca, kiedyś huczne święto.
Takie obrazki w tym dniu, z przed lat, były nagminne .
Nie możesz tego pamiętać, ale w kilka dni po takim święcie, rubryki lokalnych gazet ( p.t. "kolegium ukarało" ) było pełne nazwisk i imion takich panów , łącznie z adresami.
W necie jest sporo filmików o tym tytule a gość na fotce ośmieszył się sam. Zapewniam Ciebie, że nie miał w tym momencie zasłoniętej twarzy.
Chciałem jeszcze dodać ,że takich fotek mam sporo ale dzięki Tobie zostaną tylko w moim posiadaniu.
Masz rację ...trudno się domyśleć , co ten pan zrobił .
Z tego co wiem, został odprowadzony do domu.
P.S.
A skąd wiesz, że ja nie bylem na tej imprezie ?
Wiedziałem, że się odezwiesz
To zdjęcie nie ośmiesza nikogo , bo nikogo nie widać
To zdjęcie ośmiesza całkiem coś innego.
Dodatkowo, właśnie wczoraj, jak zauważył Grzegorz , było 22 lipca, kiedyś huczne święto.
Takie obrazki w tym dniu, z przed lat, były nagminne .
Nie możesz tego pamiętać, ale w kilka dni po takim święcie, rubryki lokalnych gazet ( p.t. "kolegium ukarało" ) było pełne nazwisk i imion takich panów , łącznie z adresami.
W necie jest sporo filmików o tym tytule a gość na fotce ośmieszył się sam. Zapewniam Ciebie, że nie miał w tym momencie zasłoniętej twarzy.
Chciałem jeszcze dodać ,że takich fotek mam sporo ale dzięki Tobie zostaną tylko w moim posiadaniu.
Masz rację ...trudno się domyśleć , co ten pan zrobił .
Z tego co wiem, został odprowadzony do domu.
P.S.
A skąd wiesz, że ja nie bylem na tej imprezie ?
Dwa cytaty:
Pierwszy:
GrapHite
>>skąd wiesz, że z imprezy? Mam mieszane uczucia oglądając takie zdjęcia - może kiedyś Ciebie zobaczę w dwuznacznej sytuacji i wrzcuę na forum zdjęcie, które Cię ośmieszy... Uważam, że trzeba być wyrozumiałym.
ps. mam nadzieję, że ten człowiek nic nie "zbroił", a policja odprowadza go do domu<<
Zgadzam się z Tobą
Drugi:
AERO
>>A skąd wiesz, że ja nie bylem na tej imprezie ?
<<
I nie zaopiekowałeś się kolegą
Do AERO:
Odpowiedziałem na post,
ale to chyba nie Forum na zdjęcia tego typu.
Pozdrawiam
Grzegorz
Pierwszy:
GrapHite
>>skąd wiesz, że z imprezy? Mam mieszane uczucia oglądając takie zdjęcia - może kiedyś Ciebie zobaczę w dwuznacznej sytuacji i wrzcuę na forum zdjęcie, które Cię ośmieszy... Uważam, że trzeba być wyrozumiałym.
ps. mam nadzieję, że ten człowiek nic nie "zbroił", a policja odprowadza go do domu<<
Zgadzam się z Tobą
Drugi:
AERO
>>A skąd wiesz, że ja nie bylem na tej imprezie ?
I nie zaopiekowałeś się kolegą
Do AERO:
Odpowiedziałem na post,
ale to chyba nie Forum na zdjęcia tego typu.
Pozdrawiam
Grzegorz
A to ciekawe !!!
Wpierw się ubawileś , a teraz moralizujesz.
Ten pan to ani moj kolega, ani znajomy. Był na imprezie w swoim towarzystwie .
Widocznie pozwolili, żeby zopiekowały się nim wladze.
O ile sie nie mylę, ten wątek to HYDE PARK .
Wpierw się ubawileś , a teraz moralizujesz.
Ten pan to ani moj kolega, ani znajomy. Był na imprezie w swoim towarzystwie .
Widocznie pozwolili, żeby zopiekowały się nim wladze.
O ile sie nie mylę, ten wątek to HYDE PARK .
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
Ten wątek zaczyna przypominać Aero Park...
Już po raz kolejny zamieszczasz tego typu zdjęcie. Uważaj, bo mieszkam blisko Ciebie i może ja kiedyś zobacze taki obrazek z Tobą w roli głównej
Już po raz kolejny zamieszczasz tego typu zdjęcie. Uważaj, bo mieszkam blisko Ciebie i może ja kiedyś zobacze taki obrazek z Tobą w roli głównej
Nie jestem przeciwnikiem spożywania alkoholu.
Jestem przeciwnikiem doprowadzania się do t a k i e g o stanu i wystawiania się na pośmiewisko w dodatku za własne (a często rodzinne) pieniądze
Będę zawsze to napiętnował, dlatego masz bardzo nikłe szanse spotkać mnie nawet w przybliżonym stanie .
Pan ten prowadzony był wcześniej obok bawiących się przy ul.dzieci.
Na widok aparatu, krzyczały ,żeby zrobić fotki i powiększone w formie bilbordu powieść na ścianach bloku !
I to mówiły dzieci !
Brak mi słów na uwagi GrapHita.
-- 23 lip 2011 --
Co do "AERO PARK-u"
Przyznam szczerze , że mam już dosyć znoszenia rożnych, uszczypliwych uwag pod moim adresem ;
Nie będę przeciwny oczyszczeniu Forum z moich wątków, co dla administratorów zapewne będzie prostą czynnością i przyniesie oczekiwaną satysfakcję pewnym userom.
Jestem przeciwnikiem doprowadzania się do t a k i e g o stanu i wystawiania się na pośmiewisko w dodatku za własne (a często rodzinne) pieniądze
Będę zawsze to napiętnował, dlatego masz bardzo nikłe szanse spotkać mnie nawet w przybliżonym stanie .
Pan ten prowadzony był wcześniej obok bawiących się przy ul.dzieci.
Na widok aparatu, krzyczały ,żeby zrobić fotki i powiększone w formie bilbordu powieść na ścianach bloku !
I to mówiły dzieci !
Brak mi słów na uwagi GrapHita.
-- 23 lip 2011 --
Co do "AERO PARK-u"
Przyznam szczerze , że mam już dosyć znoszenia rożnych, uszczypliwych uwag pod moim adresem ;
Nie będę przeciwny oczyszczeniu Forum z moich wątków, co dla administratorów zapewne będzie prostą czynnością i przyniesie oczekiwaną satysfakcję pewnym userom.
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
Załóż blog, na którym będziesz mógł zamieszczać wszystkie zdjęcia 
A ja tym razem Aero nie mam nic przeciw Twojemu zdjęciu... W końcu nie widać człowieka , nie wiemy kto to jest...doprowadził sie do stanu, jest pijany jak świnia i nawet nie ma siły zaprotestować przeciw robieniu zdjęcia a policja powinna zając sie naprawdę poważniejszymi sprawami a nie konwojowaniem wstawionego gościa... Wiecie kto zapłacił za ochronę i szczęśliwy powrocik tego roztańczonego pana do domu ? My wszyscy! Mi bardziej przydała by sie taka ochrona gdy wracam pieszo z pracy do domu przed 23cią ; przez most Kazimierza i Kapuściska...
Poza tym zdjęcie jest śmieszne a dział nazywa sie HYDE PARK... ostateczny głos należny do administracji
Jeszcze jedna refleksja przy okazji takiego kontrowersyjnego zdjęcia poruszyliśmy kilka ważnych tematów.
Poza tym zdjęcie jest śmieszne a dział nazywa sie HYDE PARK... ostateczny głos należny do administracji
Jeszcze jedna refleksja przy okazji takiego kontrowersyjnego zdjęcia poruszyliśmy kilka ważnych tematów.
a ja patrzę na fotkę z perspektywy życia (ogólnie - nie mojego), w życiu bywa różnie nigdzy nie wolno się zaklinać że ja tak nie zrobię bo nie - bo tego nigdy nikt nie będzie pewny, spicie się jak świnia każdemu może się przydażyć, stoczenie również i podniesienie z dna, więc uważajcie kochani co piszecie bo krzywdę można zrobić człowiekowi nie tylko fizycznie i łatkę przykleić jest bardzo łatwo, życzę wszystkim wyluzowania (Aero może raz się upij do upadłego będziesz widział świat innym na chwilę
)
i takie małe OT - swego czasu weszłam w spór o fotkę zrobioną przez usera (na innym forum) na tzw. melinie (dodam że staram się nie określać w ten sposób miejsc), uważam że nie wchodzi się do cudzych domów bez pukania (choścy to była wiata bezdomnego) i nie robi im się zdjęć aby potem pokazywać je na forach, ale to walka z wiatrakami ludzie i tak wszędzie szukają sensacji, więc dałam spokój, jest tyle innych fajnych tematów do dyskusji
pozdrawiam przy kawce
i takie małe OT - swego czasu weszłam w spór o fotkę zrobioną przez usera (na innym forum) na tzw. melinie (dodam że staram się nie określać w ten sposób miejsc), uważam że nie wchodzi się do cudzych domów bez pukania (choścy to była wiata bezdomnego) i nie robi im się zdjęć aby potem pokazywać je na forach, ale to walka z wiatrakami ludzie i tak wszędzie szukają sensacji, więc dałam spokój, jest tyle innych fajnych tematów do dyskusji
pozdrawiam przy kawce
A ja myślę że Policja po udanym pościgu przez pieszy patrol doprowadza przestępcę do radiowozu
"figury" łapane przez Pana w białej koszuli to nic innego jak wyrywanie się na wolność
Takie moje skojarzenie
Takie moje skojarzenie
Proszę , proszę
Jaka ożywiona dyskusja się wywiązała przy niedzielnej kawce i to przy tak "nieetycznym" wątku.
Widać, ze jest "społeczna" zapotrzebowanie na takie wymiany myśli.
Swoją drogą pozwalacie na kontynuowanie tego tematu ?
Co powiedzą inni
Wena.
Masz jakieś doświadczenia w tej materii ?
Już raz zapraszałaś na drinka.
Jaka ożywiona dyskusja się wywiązała przy niedzielnej kawce i to przy tak "nieetycznym" wątku.
Widać, ze jest "społeczna" zapotrzebowanie na takie wymiany myśli.
Swoją drogą pozwalacie na kontynuowanie tego tematu ?
Co powiedzą inni
Wena.
Masz jakieś doświadczenia w tej materii ?
Już raz zapraszałaś na drinka.
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
Agata zaprosi Aero na drinka, a Paweł i ja będziemy czekać na niego z aparatami po drodze do domu 
Zaprosić się dam, ale powiadam Wam, daremny Wasz trud !
Ale, ale ; skoro tak pięknie się ten temat rozwija, to może jeszcze jedną fotkę w podobnym klimacie ?
Ale, ale ; skoro tak pięknie się ten temat rozwija, to może jeszcze jedną fotkę w podobnym klimacie ?
Misia pisze:Agata zaprosi Aero na drinka, a Paweł i ja będziemy czekać na niego z aparatami po drodze do domu
nooo i będzie pijany ze szczęścia - ale efekt ten sam identyczne zachowanie
a mam koleżankę i kolegę z policji - zamówię na tę chwilę będzie jak na zdjęciu
Wena.
Jak to jest ;
Na początku obiecujesz, zawrót głowy, a po... straszysz policją
Imprezy powinny się dobrze kończyć a nie tak, jak ta, na załączonym obrazku !
Zastanów się !
Kto Tobie przyjdzie na imprezę z zaplanowanym, takim finałem ?
Jak to jest ;
Na początku obiecujesz, zawrót głowy, a po... straszysz policją
Imprezy powinny się dobrze kończyć a nie tak, jak ta, na załączonym obrazku !
Zastanów się !
Kto Tobie przyjdzie na imprezę z zaplanowanym, takim finałem ?
ok zastanawiam sie iiii po chwili zastanowienia dopowiadam:
lubię sprawiać ludziom frajdę a tę sprawiłabym Misi i Pawłowi
lubię sprawiać ludziom frajdę a tę sprawiłabym Misi i Pawłowi
Aha , TAK !
Z niskich dość pobudek, moim kosztem chciałaś sprawić przyjemność innym ?
Wiesz jak to można nazwać ?
Gdzie się podziała twoja etyka, którą się chwaliłaś kilka postów wcześniej ?
Gratuluję !
Stawiasz drinka !

Z niskich dość pobudek, moim kosztem chciałaś sprawić przyjemność innym ?
Gdzie się podziała twoja etyka, którą się chwaliłaś kilka postów wcześniej ?
Gratuluję !
Stawiasz drinka !
AERO pisze:Aha , TAK !
Z niskich dość pobudek, moim kosztem chciałaś sprawić przyjemność innym ?![]()
kosztem tego człowieka chciałeś sprawić przyjemność (radość) nam
Żeby było jasne:
wyraziłem swoje zdanie i nie pisałem nic, by zdjęcie wykasować!
Ja takich zdjęć nie robię tymbradziej nie pokazuję, bo uważam to za "nabijanie się" z innych nie zawsze winnych (czy złych ludzi). To jest forum, więc każdy ma prawo wyrazić sowje zdanie
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown