"Zodiak" - wejście
Moderator: krajan
"Zodiak" - wejście
Tak obecnie wygląda wejście ...do ?
Prosta zagadka, dedykowana młodszym forumowiczom.
Starsi doskonale wiedzą, co kryło się za tymi drzwiami, jeszcze bodaj do polowy lat 90 .
Mam ponownie nieodparte wrażenie , że taka zagadka już , kiedyś była ale może warto przypomnieć to miejsce.
Prosta zagadka, dedykowana młodszym forumowiczom.
Starsi doskonale wiedzą, co kryło się za tymi drzwiami, jeszcze bodaj do polowy lat 90 .
Mam ponownie nieodparte wrażenie , że taka zagadka już , kiedyś była ale może warto przypomnieć to miejsce.
- Załączniki
-
- SDC16310.JPG (98.33 KiB) Przejrzano 4938 razy
Re: Wejście
Oj działo się tam, działo 
- Maciej Kulesza
- brak
na przeciw tego wejścia teraz się sporo dzieje
Ja tutaj pamiętam tylko dyskoteki
Ja tutaj pamiętam tylko dyskoteki
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Zodiak i te balkony z drzewami
a po drugiej stronie Orzeł, byłem w tym kinie kiedyś na Gwiezdnych Wojnach i Panu Kleksie jak miałem z 6/7 lat może 
Pozdrawiam Artur
Tak , to wejście do Zodiaku.
Pełna nazwa tego przybytku brzmiała ; bar rozrywkowy variete " Zodiak " - ul. Marcinkowskiego 3
Pełna nazwa tego przybytku brzmiała ; bar rozrywkowy variete " Zodiak " - ul. Marcinkowskiego 3
Nawet neon po nim nie pozostał 
- Maciej Kulesza
- brak
Tam była studniówka ... Ach miło powspominać.
...a program " artystyczny " ok. godz. 24 z minutami również był ?

AERO pisze:...a program " artystyczny " ok. godz. 24 z minutami również był ?![]()
byłam tam jeden raz w życiu na dansingu jako ok. 25 latka - miałam branie zbowidowe po 70, gdyby nie przyjaciele uciekłabym po 5 min.