Dosyć nietypowe przykrycie jak na studzienkę z przewodami (telekomunikacyjnymi lub innymi). Na Osiedlu Leśnym (gdzie wykonano to zdjęcie, a dokładniej PKP Osiedle Leśne) kilka awaryjnych wyjść ze schronów (w piwnicach bloków) jest przykryte podobnymi "klapami". Budynek stacji nie wygląda na podpiwniczony ale kto wie ...
"klapa"
"klapa"
Co może kryć ta "klapa"?
Dosyć nietypowe przykrycie jak na studzienkę z przewodami (telekomunikacyjnymi lub innymi). Na Osiedlu Leśnym (gdzie wykonano to zdjęcie, a dokładniej PKP Osiedle Leśne) kilka awaryjnych wyjść ze schronów (w piwnicach bloków) jest przykryte podobnymi "klapami". Budynek stacji nie wygląda na podpiwniczony ale kto wie ...
- Załączniki
-
- Copy of IMG_5400.jpg (131.32 KiB) Przejrzano 2530 razy
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- szczepan522
- brak
Re: "klapa"
Spokojnie to nie schron
Jest to komora (znajduje się w niej najprawdopodobniej zawór wodny)
szczepan522 pisze:Spokojnie to nie schronJest to komora (znajduje się w niej najprawdopodobniej zawór wodny)
Teraz mogę spać spokojnie
Po za tym mam zamiar śledzić przebudowę dworca, więc wszystko będę miał na oku
PS. widzieliście wizję nowej stacji na Leśnym?
Myślę, że na to można by stworzyć nowy wątek...
- Załączniki
-
- PKP Bydgoszcz Leśna - nowa stacja
- z14776398Q,Bydgoszcz-Lesna---przy-ul--Modrzewiowej-straszy-st.jpg (62.68 KiB) Przejrzano 2487 razy
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- szczypawka
- brak
A ja się zastanawiam co to za beton na terenie przedszkola Tęcza na ul Sułkowskiego 60 a, koło Wojewódzkiej Przychodni Zdrowia Psychicznego.