Ruiny zamku

Awatar użytkownika
kasienkak
brak

Ruiny zamku

Post autor: kasienkak »

Ostatnio znajoma pytała się mnie gdzie na śląsku są ruiny zamków, niestety nie mam pojęcia więc może Wy podpowiecie mi miejsca, w których można takie zobaczyć?
krajan
BSMZ Bunkier
Kontakt:

Re: Ruiny zamku

Post autor: krajan »

A czy Śląsk to okolica Bydgoszczy? :)
Awatar użytkownika
Maciej Kulesza
brak

Post autor: Maciej Kulesza »

Przecież pytanie jest żenujące!
Kolego/Koleżanko miej szacunek dla użytkowników Forum i nie zadawaj podobnych pytań publicznie. Nie zawracaj (tego gdzie się kończą plecy - ciśnie mi się na usta) głowy podobnymi postami. Przepraszam, ale zirytowałeś(aś) mnie brakiem szacunku do wiedzy i do nas.

Jak mi odpowiesz na podobne pytanie:

"Ostatnio znajoma pytała się mnie gdzie na wybrzeżu są plaże, niestety nie mam pojęcia więc może Wy podpowiecie mi miejsca, w których można takie zobaczyć"?
Skoro nie masz pojęcia to poszukaj sam. Twój zakres pojęć się zwiększy z korzyścią dla wszystkich.
Powodzenia.
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 12 maja 2014, 20:28 przez Maciej Kulesza, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Maciej Kulesza
brak

Post autor: Maciej Kulesza »

Uwaga techniczna.

Proszę o skasowanie wątku który został dodany w dziale: Zabytki i ciekawe obiekty. Wątek niczego nie wnosi. Proszę o skasowanie za kilka dni. Niech Kolega/Koleżanka w pierwszej kolejności przeczyta...
Awatar użytkownika
GrapHite
BSMZ Bunkier

Post autor: GrapHite »

No wiele pytań kolegi odpowie wizyta w pierwszej napotkanej księgarni lub kiermaszu książki. Na forum jest trochę o ruinach, trzeba trochę poszukać ale myślę, że Śląsk jest po za naszym "zasięgiem".
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
ODPOWIEDZ