Kolory grup
Kolory grup
Aleks co się stało z kolorami grup na forum?
Re: Kolory grup
W gronie administratorów podjęliśmy decyzję o niewyróżnianiu nikogo.
Jesteśmy bardzo małym forum i chyba nie ma potrzeby dzielenia włosa na czworo.
Jesteśmy bardzo małym forum i chyba nie ma potrzeby dzielenia włosa na czworo.
Teraz jak już w końcu byłam na zielono i czułam się jakbym doznała wtajemniczenia 
Jeśli grono "administratorów" uznało to za stosowne...
Czy kolega coś chce powiedzieć przez ten cudzysłów?
Lidka, jeśli chcesz, mogę Cię wyróżnić
Jaki kolor sobie życzysz?
Lidka, jeśli chcesz, mogę Cię wyróżnić
Jaki kolor sobie życzysz?
Kolega jeśli by chciał to by powiedział. Nie należy do tych którzy siedzą cicho i jeśli ma coś do powiedzenia to mówi.
aleks pisze:W gronie administratorów podjęliśmy decyzję o niewyróżnianiu nikogo.
uwazam, ze takie decyzje powinny byc podejmowane na spotkaniu przy reszcie, a nie oznajmiane dopiero jak ktos zauwazy. czy to juz 'wasze' male forum czy jeszcze stowarzyszenia?
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Albo chociaż zrobić ankietę.
Ja żartowałam, ale widzę ze nikt dzisiaj nie ma poczucia humoru. Nic mnie nie obchodzą kolorki, róbcie sobie co chcecie. Jakie to ma znaczenie, ja mam większe zmartwienia.
-- wtorek, 4 sie 2009, 22:47 --
PS Jeśli mogę prosić o kolorek to możne w niedziele lila róż, a w tygodniu błękit paryski
-- wtorek, 4 sie 2009, 22:47 --
PS Jeśli mogę prosić o kolorek to możne w niedziele lila róż, a w tygodniu błękit paryski
No, to już jest eskalacja życzeń 
Proponuje zrobić na ten temat ankietę 
To może ankietę, czy zrobić ankietę
?
aleks pisze:To może ankietę, czy zrobić ankietę?
ta
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- BYDZIAK 1958
- brak
Krok po kroku poznaję to forum. A pewnie jeszcze sporo mi ich pozostało do zrobienia.Po drodze zdążę przejść na emeryturę. 
Wcześniej, zastanawiałem się, dlaczego jedni świeca np na zielono... A teraz, na początku przeczytałem, że były tu nawet jakieś 'kolorowe grupy'...
Ale dotarłem tu, z powodu szukania konkretnej odpowiedzi o ustawienie czasu. Wciąż wyświetla mi się inny, nie tylko godzina, ale i minuta! Znalazłem gdzieś po drodze nawet podpowiedź, ze mozna to zrobic w 'panelu zarządzania kontem'... klikam i klikam i nic! Mam teraz 14.35 a forumowy zegar pokazuje 17.21...
Wcześniej, zastanawiałem się, dlaczego jedni świeca np na zielono... A teraz, na początku przeczytałem, że były tu nawet jakieś 'kolorowe grupy'...
Ale dotarłem tu, z powodu szukania konkretnej odpowiedzi o ustawienie czasu. Wciąż wyświetla mi się inny, nie tylko godzina, ale i minuta! Znalazłem gdzieś po drodze nawet podpowiedź, ze mozna to zrobic w 'panelu zarządzania kontem'... klikam i klikam i nic! Mam teraz 14.35 a forumowy zegar pokazuje 17.21...
powiem szczerze, że ja nie patrzę na godzinę
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Taki czas zaciąga się prawdopodobnie z serwera, na którym jest forum i nie mamy na to wpływu.
BYDZIAK 1958 pisze:Krok po kroku poznaję to forum. A pewnie jeszcze sporo mi ich pozostało do zrobienia.Po drodze zdążę przejść na emeryturę.
Niestety można zmienić jedynie strefę czasową
ucp.php?i=165
BYDZIAK 1958 pisze:Ale dotarłem tu, z powodu szukania konkretnej odpowiedzi o ustawienie czasu. Wciąż wyświetla mi się inny, nie tylko godzina, ale i minuta! Znalazłem gdzieś po drodze nawet podpowiedź, ze mozna to zrobic w 'panelu zarządzania kontem'... klikam i klikam i nic! Mam teraz 14.35 a forumowy zegar pokazuje 17.21...
Bydziaku, szczęśliwi czasu nie liczą, poza tym fajnie że forum ma moc zakrzywiania czasoprzestrzeni
BYDZIAK 1958 pisze:Ale dotarłem tu, z powodu szukania konkretnej odpowiedzi o ustawienie czasu.
Proszę nie dublować tematów.
viewtopic.php?f=18&t=2179
Starzy bywalcy już przyzwyczaili sie do dziwnego czasu na forum. Po prostu żyjemy tutaj w innej czasoprzestrzeni i nikomu do głowy nie przychodzi regulowanie prywatnych czasomierzy na podstawie forumowego zegarka.