Kwiecień może być szkodliwy...
-
kamilk1989
- brak
- Kontakt:
Kwiecień może być szkodliwy...
Kolejny raz zawitał do nas Pan Dariusz k. pośmiejmy się razem... https://www.youtube.com/watch?v=d-kguqejw0Q
Re: Kwiecień może być szkodliwy...
kamilk1989 pisze:Kolejny raz zawitał do nas Pan Dariusz k. pośmiejmy się razem... https://www.youtube.com/watch?v=d-kguqejw0Q
Niestety wrócił ze swoimi legendami o szklanych skrzyniach.
Na leczenie już za późno, człowiek się pogrąża.
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- BYDZIAK 1958
- brak
Dla mnie, jego opowieści zabrzmiały niesamowicie sensacyjnie. Może dlatego, że mało wiem o tym wszystkim i pierwszy raz widziałem tego pana Dariusza. 
BYDZIAK 1958 pisze:Dla mnie, jego opowieści zabrzmiały niesamowicie sensacyjnie. Może dlatego, że mało wiem o tym wszystkim i pierwszy raz widziałem tego pana Dariusza.
Dopóki nie wiesz, że większość (nie mówię, że wszystko) z tego co mówi nie jest w żaden sposób potwierdzone to ogląda i słucha się dobrze. Największą jego wadą jest brak rozpoznania tematu z innych źródeł niż własne. Bo czy normalnym jest przykładowo mówienie o D.A.G. Fabrik bromberg nie przechodząc Explozeum albo nie chociażby zaglądając do książki o tej tematyce? Pod względem legend, plotek i historii gdzieś zasłyszanej to jest na czele. Jeśli chodzi o fakty i rzetelność to dno.
PS. W ostatnim filmie z Bydgoszczy sam przyznaje, że wykopał słupki i prosi o ich identyfikacje. Dodam, że ich symbole (znaczenie) było opisywane na forum. Opcja szukaj w internecie jest mu opcja.
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Niestety poza filmami Pana Kwietnia ( już kilka razy czytałem że to stek bzdur ) w sieci nie ma za dużo materiału o DAG
Może Stowarzyszenie ma jakieś filmy które udostępnia ?
Byłem tam kilka razy, teren bardzo ciekawy , ale z chęcią coś z tego miejsca jeszcze bym obejrzał
Może Stowarzyszenie ma jakieś filmy które udostępnia ?
Byłem tam kilka razy, teren bardzo ciekawy , ale z chęcią coś z tego miejsca jeszcze bym obejrzał
You'll Never Walk Alone